Startside

Velkommen til min hjemmeside

Hydro Aluminium Karmøy Rolling Mill AS, er min arbeidsplass, hvor jeg i dag arbeider på D4 skiftet på skjæremaskin (slitter) S2/S4. Valseverket er en meget god arbeidsplass med veldig mange hyggelige mennesker. 

I perioden 1986 - 2001 var jeg en svært aktiv speiderleder i Åkra 
Speidergruppe. Har i dag kun ansvar for oppdatering av hjemmesiden deres. 

Fritidsproblemer har jeg egentlig aldri hatt, var med og stiftet Åkra Fjellag i 1995, og vil anbefale dere alle til å besøke fjellagshytta. 
Her kan du nyte utsikten og slappe av med en god kopp kaffe sammen med mange andre natur 
interesserte

Ellers på min fritid liker jeg å gå lange turer rundt om i byen min og på Åkrasanden. Ofte tar jeg mange flotte bilder som jeg deler med alle min venner. 

Fra tidlig vår til sen høst tilbringer jeg og familien min også mye tid inne på den kjekke hytta våres inne på Høvringøy. Å tilbringe fritiden ute i friluft og på hytta er bare helt topp, det er balsam for sjelen det. 


  • Her vil du innimellom finne flere spennende nyheter.
  • Gratulerer med 18 års dagen 6-skift arbeidere ved Hydro Karmøy 6-skift arbeidere ved Hydro Karmøy kan i dag tirsdag 23 april feire at Denne skiftordningen har eksistert i hele 18. år. Det var faktisk Hydro Aluminium Karmøy Rolling Mill ...
    Lagt inn 23. apr. 2019, 06:07 av Arne Eide
Viser innlegg 1 - 1 av 30. Vis mer »

Dine nyheter fra DN
Ekte vennskap er kanskje en mangelvare i dagens samfunn. Det gjelder mellom kamerater og mellom folkeslag. Toleranse går ut på to ting; at du forstår andre, og spesielt de som er annerledes enn deg, og at du godtar deres rett til å være annerledes. Vennskapet krever at du aktivt stiller opp og gjør hva du kan for å hjelpe og støtte dine venner.


Alone (Alan Walker) - Electric Violin

Norsk LabourstartDine nyheter fra Haugesunds Avis